måndag 16 februari 2009

Härligt med vargavinter

21grader kallt var det i morse och det är det nog än. Jag älskar kylan på nåt sätt! Att klä mig mycket och gå ut och vandra påminner mig om när jag bodde hemma i Vittangi och det var vargavinter för där kunde det vara kring 40 minus i bland....det härligaste är att komma in i värmen efteråt.
Jag har tillbringat hela dagen på mitt jobb som vanligt. Mitt jobb är "balans" (kolla in www.balans-skelleftea.se), mitt eget företag och det är trivsamt där måjagsäga :). Att vara egen företagare är ganska nytt för mig, ett år firar jag snart. Förutom alla trevliga kunder jag har och alla avstressande behandlingar jag gör så finns det en annan sida och det är byråkratin, den tar minst lika mycket tid som allt annat men det syns inte och det är stressande men om inte det fungerar så är det frustrerande så det är bara att jobba på.
Helgen har varit härlig . I går var jag och min sambo på en riktigt lång promenad när det var som ljusast ute, det är vår i luften. Vi anmälde oss i går till Fjällräven classic WOW Vi ska gå från Nikkaluokta till Abisko, en sträcka på 11 mil. 2000 människor går under 3-5 dagar. Det är bara och börja träna och skaffa bra utrustning. Jag älskar utmaningar, det får mig att stråla av lycka. Min senaste utmaning var när jag och min äldsta dotter cyklade till vår sommarstuga utanför Övertorneå 27 mil på 2 dagar tror jag att det blev. 17 mil första dagen, ajajaj vad vi hade ont i baken.
Nu ska jag samla krafter för en ny dag i morrn. Ska nog slappna av på min spikmatta.

4 kommentarer:

 1. vilken spikmatta har du? Jag har sett att det finns flera olika märken, har du någon aning om vilken som är bäst?

  SvaraRadera
 2. Kul att höra om ditt företag! Då ska jag testa en behandling nästa gång jag är i Skellefteå. Toppen att man kan boka via hemsidan!

  SvaraRadera
 3. Jenny!
  Jag har den indiska spikmattan. Jag provade den svenska men den var inte lika skön.

  SvaraRadera
 4. Malin, du är välkommen till oss ;)
  Susanne

  SvaraRadera