torsdag 1 januari 2009

Kvällens filmtips!

Ikväll kommer det bli filmkväll hemma hos mig. Därför vill jag tipsa om två helt underbara filmer! Den första är en riktigt rolig engelsk komedi som heter "Trångt i kistan" och den andra är ett relationsdrama som heter "Huset på Tara Road". Båda filmerna finns att hyra på http://www.lovefilm.se/, se och njut!


Daniels far har just avlidit och det enda han vill är att genomföra begravningen som planerat, vilket inte är det lättaste med en galen familj på halsen. Brorsan är mest intresserad av att ragga tjejer, en annan släkting är övertygad om att fadern är vid liv i kistan och en mystisk pillerburk dyker ständigt upp. Denna dråpliga komedi i sann brittisk tradition bjuder på många glada överraskningar.

När en irländsk och en amerikansk kvinna byter hus med varandra förändras deras liv för alltid. Filmatiseringen av Maeve Binchys succéroman Huset vid Tara Road handlar om lögner, hemligheter, oväntad vänskap och nystart i livet. I huvudrollen ses ingen mindre än Andie MacDowell från Fyra bröllop och en begravning.

1 kommentar:

  1. Perfekt med filmtips såhär i slappa juletider. Tack!

    SvaraRadera