tisdag 20 januari 2009

Vem skulle jag bli om jag steg upp kl 5 varje morgon?

Vaknade 04.30. Är fortfarande jetlaggad sedan vi kom hem från USA förra veckan. Det är faktiskt ganska mysigt då även sambon och barnen har samma tokiga tider. Vi har liksom egen tid där på morgonen när alla andra sover. I den aspekten skulle jag lätt kunna fortsätta ha nuvarande dygnsrytm. Tokigare blir det på kvällarna när jag är dödstrött kl 19. Alla andra fortsätter ju med möten, tränar, ser på tv och annat kul efter kl 19 - inte vill jag missa det! Nåja, ett par dagar till kan jag njuta av tidiga mornar och tidiga kvällar, nästa vecka har nog dygnsrytmen korrigerat sig till resten av samhället.

Eller… undrar hur det skulle påverka mig om jag fortsatte att vakna kring 5? Robin Sharma, en av mina favoritförfattare (Munken som sålde sin Ferrari), hävdar att timmarna mellan 5 och 7 är bäst för läsning, meditation och personlig utveckling. Vem skulle jag bli om jag prioriterade det?

2 kommentarer:

  1. Vad var det ni gjorde i USA?

    SvaraRadera
  2. Vi har rest runt i Kalifornien i tre veckor med hela familjen inkl min mamma och min bror. Vi landande på LAX innan jul och hade en van som väntade på oss på flygplatsen  Det har varit spännande att se och uppleva alla städer man hört och sett så mycket om, LA, San Diego, Las Vegas och San Fransisco.

    SvaraRadera