tisdag 9 december 2008

Dagens julfirande

Ikväll är det julfest med Magmakvinnorna. Lite pirrigt, eftersom jag inte känner så många i föreningen än. (Ska också ta med mig en kollega som är nyfiken.) Den grupp jag tillhör, personlig utveckling, ska ha ett bokbord. Mitt uppdrag är att ta med min egen handbok (Skriv ditt liv), och visa och samla in sexordshistorier (sex ord, inte sexord... ;o) )

Och alla ni som inte ska vara med på julträffen ikväll, kan i stället kolla in de hundratals bidragen som hittills finns i min samlingsblogg för sexordsmemoarer. Skicka gärna in din egen!

Dagens julmusik blir Blue Christmas med the one and only Elvis. Jag kan inte låta bli att tycka att doakören är alldeles underbart underhållande med sina pipiga ooo-anden!


2 kommentarer:

 1. Hejsan Jenny,
  Inte förrän idag har jag kommit mig hit för att kika, och kanske kommentera lite... och när jag nu är här, så vill jag nämna, om min inställning till julpysslandet (apropå ditt första inlägg denna vecka) att jag är nog lite som du -visst har det funnits många stressiga decembermånader då jag irriterat mig på att det börjar pyntas redan i november, och visst har även jag fått min beskärda del av familje-katastrofala jular - men de senaste åren har jag allt mer landat i att verkligen njuta av att pyssla, pynta lite lagom, köpa vita hyacinter som får slå ut (och dofta) redan innan jul, baka lussebullar med dottern och spela kort med både hennes och mina vänner... lyssna på julmusik av olika slag, klura på roliga julklappar och leta efter det årliga obligatoriska jullovs-2000-bitarspusslet, i affärer... :) Förmodligen handlar det om att "vara julig" i den utsträckning som man vill och orkar - inte lägga prestationskrav på julmyset, tror jag! :)

  Och så hoppas jag att du och de jag känner (ja, resten också förresten! :)) får en trevlig och mysig julfest med Magmorna!

  Kram från Annica

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny,
  Tack för Elvis! Få kan, som han, beröra mitt hjärta genom sin sorgsna ton i rösten, vemod och glimten i ögat. Jag blir lika glad, varm och berörd varje gång.

  Tack också för din insats ikväll. Jag gillar din bok - har den.
  // Sivan

  SvaraRadera