torsdag 18 december 2008

Inget småprat för 1600 kr/timme

Idag har varit en sån där dag, då schemat varit fullspäckat. Jag har sprungit mellan ställen och tider att passa och när dagen är slut så känns det som att jag inte har gjort någonting. Dagen har sprungit iväg och känslan jag har nu är att jag har färdats mellan inbokade möten bara för att kunna gå vidare till nästa.

Som grädde på moset var min sista inbokade grej ett tandläkarbesök. Jag har så länge jag kommer ihåg haft problem med käkarna. Inget jag brytt mig så mycket om. Det knäpper och smäller när jag tuggar. Nu har jag haft det så lång tid så det är nått jag bara lärt mig leva med. För ca tre veckor sedan började min käke att låsa sig på morgonen. Inte så att jag inte kan gapa alls, men så pass mycket att jag inte får in en grötsked till exempel. Inte så kul. Ibland går det till sig om jag rör lite på käkarna, men ibland kan det ta 2-3 timmar innan det går till sig. Jag hade alltså idag fått tid hos en käkspecialist. Shit, mannen tar 1600 kr/timme. Jag lovar er...han fick inte mycket utrymmer för småprat. Stackar'n, så fort han svävade iväg för mycket (enligt mig alltså) så var jag där och styrde om honom mot, vad jag ansåg, var det mest effektiva spåret. Vi får väl se om han var värd sin timpenning.

Nåja, här kommer som sig bör dagens "sista minuten. Kolla in denna underbara tavla. Motivet heter "Hair" av Cassandra Rhodin. Finns i Rädda Barnens webbshop och kostar 900 kr. Samtidigt som du få en fin tavla i ditt hem gör du även en god gärning. Kan doch vara svårt att få denna levererad innan jul.

2 kommentarer:

  1. Vilken jätefin tavla! Det är ju perfekt när man samtidigt kan göra en god gärning! Mer tips på sådana webshops önskas! Men det lät otäckt det där med käkarna! Hoppas verkligen det var värt pengarna, och att det inte bara var att ta betalt han var bra på :-)

    SvaraRadera
  2. Åh, du har vänt dig till helt rätt person vad gäller "webb shopping" :-)Säg vad som önskas och jag lovar att jag kan visa vägen/Anneli E

    SvaraRadera