tisdag 16 december 2008

Jiiiipiiiiiiiii!

För ett par veckor sedan fick jag nys om ett Mentorprogram som jag tänkte skulle passa mig. Naturligtvis var det kort om tid tills ansökan skulle vara inne och jag hann inte i tid. Skickade in den en dag försent, så mina förhoppningar var inte så höga. Veckan efter fick jag mail om att de ville träffa mig för intervju. Intervjun var förra veckan och jag var skitnervös. Kändes dock rätt bra när jag väl var där. Tyckte att jag fick fram vem jag är som person både privat och professionellt. Fick nyss besked om att jag blivit antagen. Så himla roligt! Känns superlyxigt att ha en person som kommer att fokusera på mig och min utveckling under ett helt år.

4 kommentarer:

 1. Grattis! Så himla roligt för dig!! Hur ser det ut för dig runt jul förresten? Har du någon stund över för lite trevlig samvaro :-) ?

  SvaraRadera
 2. Tackar, tackar.
  For you finns det alltid tid. Hör av mig i mellandagarna.

  SvaraRadera
 3. Skoj! Mentorskapsprogram är verkligen superbra för att förstå vart man befinner sig och hur man vill/bör/kan hantera olika situationer.

  SvaraRadera
 4. Sent omsider, men eftersom vi pratade om detta vill jag ändå sticka in ett GRATTIS till dig!! :) Jättekul att du blev antagen, verkligen!!

  Och när jag ändå är så sent ute (sedan du skrev detta), passar jag också på att säga god fortsättning på det nya året! :)

  Kram!

  SvaraRadera