tisdag 2 december 2008

Internetberoende???

Sitter på Scmäck och har äntligen kommit ut på nätet. Har kontor på halvtid på stan och idag hade jag tänkt mig att vara där hela dagen och jobba. Till min fasa så funkade inte internetuppkopplingen. Och jag som är bloggare:) kom på den eminenta idén att käka lunch på Smäck och göra två flugor på smällen. Har ju sett att ungdomarna sitter och surfar där. Så nu vet jag hur det funkar också. Kul!

Vet ni vem jag träffar här Malin I magma (hon som är sammankallade för webbgruppen samt suppleant i Magmas styrelse). Hon berättade att hon skickat mejl om att vår blogg är i gång. Sen pratade vi lite coachutbildning tillsamans med en kompis till henne.

Annars har jag hunnit med en morgonrunda med hundarna gick med stavar den här gången. Härligt Jag blir en bättre problemlösare när jag rör mig. Efter det så har jag hunnit coacha tillsammans med Lena, coach på IKSU, vi går en vidareutbildning tillsammans och försöker öva mellan kurstillfällena. Oj vad jag lär mig både på att bli coachad och att coacha en annan coach. Det är verkligen viktigt att vara uppmärksam på sin egen utveckling när man jobbar som jag gör.

Sedan blev det massage, brukar försöka unna mig det en gång i månaden, Nu var det nästan två månader sedan så nu var det verkligen på tiden. När jag slog på telefonen sen så hade jag ett medelande om ett jobb i januari. Ska få prata må bra hantering ett av mina favorit ämnen -Kul!Vilken fantastisk förmiddag jag haft och ändå känner jag att jag retat upp mig på att internet inte fungerade. Tänk att jag har blivit så internetberoende...
Nu ska jag passa på att läsa lite mejl. innan jag går vidare till kontoret för en röstcoachning.
Oj då!

När jag skulle publicera det här så upptäckte jag att sista inlägget igår inte var publicerat. Det krävs tydligen lite träning för att bli en riktig bloggare....

1 kommentar:

  1. Välkommen i klubben! (för oss som är internetberoende) ;o)

    SvaraRadera