måndag 1 december 2008

Magmas ordförande bloggar för första gången...

Ja nu var det äntligen dags. Vilken förmån att få vara först ut på Magmas blogg. Känns lite pirrigt...

Har just varit på first camp hos Annelie och fått instruktioner. Kom överens om att hon filar på layouten under min bloggvecka så bli inte förvånade om ni inte känner igen er från gång till gång! Vi hann med lite snack om Magmas julfest också samt den lyckade uppstarten av Magma i Skellefteå, jag är fortfarande i ett glädjerus sen dess!

Oj vad det finns många fantastiska kvinnor i Västerbotten!

Annars har jag hunnit med den sedvanliga joggingturen på morgonen, halt idag så det var tur jag hade broddar, upptäckte att sparkföret var helt suveränt så jag tror jag ska ta mig en sparktur på lunchen...innan de hinner sanda... Snart bär det iväg till Irene Ödmark Hall som jag för övrigt lärt känna just via Magma. Vi ska förebereda en föreläsning som vi ska ha på torsdag - Välbefinnandets konst -en föreläsning om konst, kreativitet och Hälsa.

Ja, det är väl så här det får bli mitt bloggande lite axplock ur min vardag som företagare, fyrabarnsmamma, hundägare och inte minst ordförande i Magma Västerbotten.

Hörs senare/Ingrid

1 kommentar:

  1. Hej!
    Såg ett inslag på nyheterna. Det syntes att du var glad och inspirerad och inspirerande:) Underbart med kvinnor som tar initiativ och som förverkligar sina idéer och drömmar. Jag kommer med spänning att följa denna blogg. Är tacksam för all inspiration jag kan få. I dagens VF finns en hint om vad som väntar mig i denna anda...

    SvaraRadera